Εξυπηρέτηση πελατών

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας (αντικαταβολή):
Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω Ταχυμεταφορικής (Courier) και εξοφλούνται με μετρητά κατά την παράδοσή τους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Το tuttojeans.com εξυπηρετεί πελάτες από όλη την Ελλάδα. Οι τιμές για τις αποστολές των προϊόντων είναι:

1. Αθήνα-Πειραιάς και Προάστια:
α) Για ποσό παραγγελίας άνω των 50€ ΔΩΡΕΑΝ.
β) Για ποσό παραγγελίας έως 50€ η χρέωση είναι 5€.

2. Υπόλοιπη Ελλάδα:
α) Για ποσό παραγγελίας άνω των 50€ ΔΩΡΕΑΝ.
β) Για ποσό έως 50€ το κόστος αποστολής είναι 6€.
γ) Για οποιαδήποτε ποσό παραγγελίας με αντικαταβολή 4€.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται, ανάλογα με την διαθεσιμότητα των προϊόντων συνήθως σε 48 ώρες. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση λανθασμένης αποστολής προϊόντος, η οποία θα οφείλεται στην Εταιρεία ο πελάτης θα έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή του. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν την Εταιρεία.

Επίσης, ο πελάτης θα έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως και να επιστρέψει το προϊόν εντός δεκατεσσάρων(14) ημερών από την παραλαβή αυτού, σύμφωνα με τα ορίζόμενα στο Νόμο περί Προστασίας Καταναλωτών. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη(κλειστή) και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης της απόδειξης. Στην περιπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη.

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

Όλα τα προϊόντα του tuttojeans.com έχουν εγγύηση για κατασκευαστικά ελαττώματα η οποία αναγράφεται στις λεπτομέρειες του προϊόντος.

Έναρξη περιόδου της εγγύησης ορίζεται η αναγραφόμενη ημερομηνία πώλησης στο αντίστοιχο παραστατικό πώλησης.

Το προϊόν θα πρέπει να αποσταλεί στην έδρα μας και εφόσον διαπιστωθεί οποιοδήποτε κατασκευστικό ελάττωμα από το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας τότε θα αντικατασταθεί ή θα επισκευαστεί και στη συνέχεια θα επιστραφεί στον πελάτη.

Η εγγύηση δεν καλύπτει το κόστος τοποθέτησης, επανατοποθέτησης καθώς και τα έξοδα αποστολής από και πρός την εταιρεία μας.