Γυναικείο υφασμάτινο ψηλόμεσο παντελόνι PAN PANT by mbyM

Κατηγορία:
99,95 (με ΦΠΑ)

Κλασικό παντελόνι που μπορεί να φορεθεί με ένα σακάκι για μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Προσθέστε ένα πουκάμισο και ένα δερμάτινο μπουφάν για μια πιο σπορ και νεανική εμφάνιση

Εκκαθάριση
Κωδικός προϊόντος: 00157
mbyM
Περιγραφή
Επιπλέον πληροφορίες
Εταιρία
Αξιολογήσεις (0)

Περιγραφή

Γυναικείο υφασμάτινο ψηλόμεσο παντελόνι PAN PANT by mbyM

Πολύ θηλυκό, παντελόνι από mbyM. Pan PANT έχει απλή γραμμή που μαζεύει στο τελείωμα. Το ανδρόγυνο στιλ του παντελονιού το καθιστά πολύ άνετο και δημιουργεί επίσης μια απλή, αλλά εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Το παντελόνι έχει δύο κουμπιά στο μπροστινό μέρος και μπορεί να κλείσει με φερμουάρ. Υπάρχει μια τσέπη σε κάθε πλευρά στο μπροστινό μέρος, και δύο τσέπες με κρυμμένες ραφές στο πίσω μέρος. Τα παντελόνια έχει ψηλό καβάλο, ώστε να μπορεί να φορεθεί και ψηλόμεσο. Η ζώνη που έχει πάνω τονίζει τη μέση σας για να δημιουργήσετε μια ωραία εικόνα. Η θηλυκή πόρπη της ζώνης είναι ασημένια.

Το PAN PANT είναι ένα κλασικό παντελόνι που μπορεί να φορεθεί με ένα σακάκι για μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Προσθέστε ένα πουκάμισο και ένα δερμάτινο μπουφάν για μια πιο σπορ και νεανική εμφάνιση.

 

Επιπλέον πληροφορίες

Size

Color

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Εταιρία

mbyM

mbyM

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Γυναικείο υφασμάτινο ψηλόμεσο παντελόνι PAN PANT by mbyM”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατηγορία: Product SKU: 00157

Σχετικά προϊόντα