Όροι χρήσης

Καλώς ήλθατε στo ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Κάνοντας χρήση του ιστοτόπου μας, συμφωνείτε αυτόματα με τους κάτωθι όρους, τους οποίους θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά. Οι παρόντες όροι χρήσης αφορούν μόνο σε συναλλαγές που εκτελούνται αποκλειστικά μέσω του ιστοτόπου www.tuttojeans.com της ατομικής επιχείρησης με την επωνυμία Συλαΐδου Γεωργία με έδρα στο Ίλιον Αττικής, οδός Πάριδος 61, ΤΚ 13122, ΑΦΜ 038364220, ΔΟΥ Αγ. Αναργύρων, ΓΕΜΗ 968801000, Τηλέφωνο επικοινωνίας 2102635117.

Οι παρόντες  Όροι Χρήσης μπορούν ανά πάσα στιγμή να συμπληρωθούν, να τροποποιηθούν ή να αντικατασταθούν από πρόσθετες διατάξεις, χωρίς πρoηγούμενη προειδοποίηση.

Ενθαρρύνουμε τη χρήση της ιστοσελίδας μας από τους υπάρχοντες πελάτες μας αλλά και από τους πιθανούς πελάτες μας.

Εντούτοις, η χρήση της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών της (αποστολή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αναζήτηση, newsletter, RSS κτλ) δεν δημιουργεί καμία σχέση τύπου πληρεξούσιος-πελάτης. Ελλείψει σχέσης πληρεξούσιος-πελάτης οποιαδήποτε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν αντιμετωπίζονται ως εμπιστευτικά από το γραφείο μας.

Κανένας δεν πρέπει να μας στείλει τη εμπιστευτική πληροφορία με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή άλλο διαδικτυακό τρόπο εκτός αν είναι εξουσιοδοτημένος από εμάς να το κάνει.

Για να αποφεύγονται κίνδυνοι από ιούς υπολογιστών οι οποιεσδήποτε επισυνάψεις αρχείων σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται στο γραφείο μας δεν θα ανοίξουν και θα διαγραφούν εάν η πηγή προέλευσης δεν αναγνωρίζεται.

Πληροφορίες για παιδιά: Συνιστούμε σε παιδιά και νέους ηλικίας κάτω των 16 ετών να εξασφαλίζουν την άδεια των γονέων τους πριν αποστείλουν προσωπικά τους στοιχεία στο website tuttojeans.com

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας (αντικαταβολή):
Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω Ταχυμεταφορικής (Courier) και εξοφλούνται με μετρητά κατά την παράδοσή τους.

2. Πληρωμή μέσω της πύλης πληρωμών της Alpha Bank

  • Με χρήση πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover
  • Με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Το tuttojeans.com εξυπηρετεί πελάτες από όλη την Ελλάδα. Οι τιμές για τις αποστολές των προϊόντων είναι:

1. Αθήνα-Πειραιάς και Προάστια:
α) Για ποσό παραγγελίας άνω των 50€ ΔΩΡΕΑΝ.
β) Για ποσό παραγγελίας έως 50€ η χρέωση είναι 5€.

2. Υπόλοιπη Ελλάδα:
α) Για ποσό παραγγελίας άνω των 50€ ΔΩΡΕΑΝ.
β) Για ποσό παραγγελίας έως 50€ το κόστος αποστολής είναι 6€.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται, ανάλογα με την διαθεσιμότητα των προϊόντων συνήθως σε 48 ώρες. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση λανθασμένης αποστολής προϊόντος, η οποία θα οφείλεται στην Εταιρεία ο πελάτης θα έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή του. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν την Εταιρεία.

Επίσης, ο πελάτης θα έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως και να επιστρέψει το προϊόν εντός δεκατεσσάρων(14) ημερών από την παραλαβή αυτού, σύμφωνα με τα ορίζόμενα στο Νόμο περί Προστασίας Καταναλωτών. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη(κλειστή) και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης της απόδειξης. Στην περιπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη.

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

Όλα τα προϊόντα του tuttojeans.com έχουν εγγύηση για κατασκευαστικά ελαττώματα η οποία αναγράφεται στις λεπτομέρειες του προϊόντος.

Έναρξη περιόδου της εγγύησης ορίζεται η αναγραφόμενη ημερομηνία πώλησης στο αντίστοιχο παραστατικό πώλησης.

Το προϊόν θα πρέπει να αποσταλεί στην έδρα μας και εφόσον διαπιστωθεί οποιοδήποτε κατασκευστικό ελάττωμα από το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας τότε θα αντικατασταθεί ή θα επισκευαστεί και στη συνέχεια θα επιστραφεί στον πελάτη.

Η εγγύηση δεν καλύπτει το κόστος τοποθέτησης, επανατοποθέτησης καθώς και τα έξοδα αποστολής από και πρός την εταιρεία μας.